סקירת מוצר על מאדה ירקות לשלב הטעימות

 מאת: עיינה טייכר-יעיר

זה קורה בערך סביב גיל חמישה חודשים או חצי שנה: השלב בו אמורים לחשוף את התינוק לאוכל מוצק ולא רק לפורמולה או חלב אם. מודה שלי, כאם טריה, זה היה נשמע משהו מאוד קליל ואפילו מעודד: הנה, סוף סוף לא צריך להתעסק עם בקבוק או להיות תלויה בהנקה, התינוק שלי מתחיל להיות עצמאי!

אז זהו, שלא כל כך.

לאחר השלב שבו נותנים טעימות קטנות מכל מיני ירקות ופירות כדי לחשוף את התינוק לאוכל המוצק, וגם כדי לוודא שהוא לא סובל מאלרגיה לאוכל מסוים, מגיע השלב שבו לאט לאט ארוחות המוצקים מתחילות להחליף את הארוחות שכוללות חלב אם או פורמולה.

ההתעסקות בטחינה של מזון מספר פעמים ביום יכולה להיות מתישה. למי יש זמן בימינו גם לאדות או לבשל, גם לטחון וגם לחכות שיתקרר קצת – עד שיגיע השלב הקשה באמת: ההאכלה של התינוק. דבר שכולל לא מעט לכלוך ומצריך ים של סבלנות.

כשנולד מוצר שהציל אותי לשלב הטעימות

בדיוק בשביל זה נולד המוצר הבא:  זהו מוצר שרכשתי באמאזון (קיים גם באיביי למשלוח לארץ) וכמובן שקיימים כאלו בארץ והם מספקים את אותה התוצאה.

המוצר הזה בנוי בצורה חכמה: הוא בלנדר קטן שמחובר אליו מאדה מזון. הכל מאוד קומפקטי. מאדה המזון מאפשר לשים מספר סוגי מזון בקומות השונות שלו, ובאמצעות מים חמים הוא מאדה אותם. כך הפירות והירקות שומרים על הערכים התזונתיים שלהם בצורה הטובה ביותר.

לאחר שסיימנו לאדות, ניתן להעביר בקלות את המזון שאנחנו רוצים לטחון לתוך הבלנדר הצמוד. תוך רגעים ספורים מתקבלת איזו מחית שנבחר לעשות. ניתן לעשות "סטוקים" של מזון טחון ולהקפיא כדי לחסוך בזמן.

ועכשיו, יתרונות וחסרונות בקצרה – עבור האמא העסוקה

יתרונות: קומפקטי, קל לניקוי (ניתן להכניס חלקים רבים מהמוצר הספציפי הזה למדיח) ופשוט לאיחסון – ובו זמנית מאפשר לאדות מספר סוגי ירקות/פירות.

חסרונות: בעיקר המחיר. לא זול כשמזמינים אותו לארץ, המצב יותר שפוי כשמישהו קונה את המוצר בארה"ב.

ומה עושים איתו כשהילד כבר טוחן סטייקים? אפשר להמשיך ולאדות בו מזון, ולהכין שייקים טעימים לילדים, לזכר ימי הטעימות העליזים.


יש לך רעיון לשיתוף פעולה?
רוצה לכתוב בבלוג שלנו?
מעוניינת לפרסם את העסק שלך?

צרי עימנו קשר!

אולי יעניין אותך לקרוא גם על:

דילוג לתוכן